Contact aanvragen

Visuele content met impact

Visuele verhalen die impact maken

Onderscheidende visuele concepten bedenken, uitwerken en vermarkten

Door onze jarenlange ervaring in B2B communicatie weten wij dat dat het erg belangrijk is om ingewikkelde producten, oplossingen of technologieën te vertalen naar één uniforme taal die iedereen, wereldwijd, begrijpt: beeldtaal. Wij helpen bedrijven bij het bereiken van communicatie, marketing of sales doelstellingen door middel van prikkelende visuele oplossingen. Succesvol zijn met visuele oplossingen kan wat ons betreft alleen door een gedegen visuele content strategie uit te rollen. Pas daarna komen onze services aan bod en bepalen we de integrale oplossing die het best aansluit op de strategie.

Jouw uitdaging delen?

Visuele content strategie

Creëer waarde en behaal doelen

We starten nooit met het maken van content, want zonder goede strategie ga je met hagel schieten. Je hebt natuurlijk doelstellingen op het gebied van sales, marketing of communicatie en deze wil je behalen. Daarom kijken we hier eerst scherp naar: wil je de doelgroep informeren, meer naamsbekendheid krijgen of leads genereren? Op basis van het gestelde doel bepalen we de visuele content strategie. Welke middelen zetten we in op welk moment. Pas als dit staat als een huis gaan we werken aan de verdere uitwerking. Van concept design tot het uitwerken en produceren van de visuele middelen.

Onze technieken

Zij zagen al de visuele meerwaarde

Previous
Jaap de Carpentier Wolf
Jaap de Carpentier Wolf
Hoof Corporate Communicatie, Thales

“Het resultaat van het maken van deze visuele belevenis is niet in waarde uit te drukken. Het hele proces, plus de uiteindelijke interactieve showroom, heeft ons enorm geholpen in onze externe én interne communicatie.”

Bekijk de case
C4Real
Jasper Kolbrink
Digital en Content Manager, Thales

“We hebben C4Real gevraagd een animatie te maken het design van de Arrowhead 140. Met een aantal technische bedrijven bij elkaar kom je tot veel technische informatie. Ik vind dat ze het heel goed hebben gedaan door een animatie te maken binnen de gegeven tijd en met aardig wat aanvullingen zoals watersimulatie."

Bekijk de case
Biba Visjnicky
Biba Visjnicky
Managing Direcor, Fraunhofer Project Center

“C4Real heeft heel goed de tijd genomen om ons te leren kennen en wij konden langzaam wennen aan hun manier van werken. Het was absoluut een proces. Als eindresultaat hebben zij onze kernwaarden weten te vertalen in een 3D-animatie, film, 2D-animatie en stills. Dat is heel knap en écht een kwaliteit.”

Bekijk de case
Next

Heb je een vraag of uitdaging?

Deel je verhaal

Liever bellen? Dat kan op +31 (0)85 773 0 733