Contact aanvragen

AR / VR

Augmented en Virtual Reality

Door middel van augmented en virtual reality kunnen klanten, collega’s of geïnteresseerden in een virtueel gecreëerde wereld producten, processen of ruimtes bekijken. Met de interactieve VR en AR oplossingen laat je een niet te vergeten indruk achter en creëer je een maximale impact!

  • Levensechte digitale beeld ervaring
  • Interacteer met de werkelijkheid
  • Innovatieve visuele technologie
  • Een onuitwisbare indruk
C4Real

Een innovatieve visuele toepassing

We zien AR en VR door de jaren heen steeds iets aan populariteit toenemen. Vaak wordt AR en VR ingezet als innovatieve oplossing waarmee bedrijven willen laten zien dat ze innovatief en toekomstgericht zijn, met als doel om zich te onderscheiden van de concurrent. Dat doen AR en VR zeker. Er is veel belangstelling op beurzen en events waar bedrijven AR en VR toepassingen etaleren. Het geeft een interactieve visuele beleving aan je doelgroep die ze niet snel zullen vergeten.

C4Real

Hoge gebruikersbetrokkenheid

Door VR en AR bevinden de gebruikers zich in een virtuele wereld waarin zij zaken 360 graden virtueel kunnen bekijken, interacteren met de omgeving of zelfs vrij kunnen bewegen. Door deze toepassing ontstaat een hogere betrokkenheid, want een virtuele situatie of wereld laat je doen ervaren alsof je er echt bent en aan deel neemt. Het is daarmee een unieke experience die grote impact maakt op de gebruiker.

Voordelen van Augmented en Virtual Reality

Innovatief

De technologie is nog vrij nieuw met ongekende mogelijkheden.

Onderscheidend

De mogelijkheden zijn oneindig en creëren positieve impact op de gebruikers.

Hogere betrokkenheid gebruikers

De beleving is zo realistisch dat het zorgt voor hoge betrokkenheid.

Bekijk succesvolle AR en VR cases

Ook beeldend communiceren?

C4Real

Producten in de virtuele wereld

Je hebt een bijzonder product of dienst, maar het is vrij technisch of je kunt het zelfs niet goed presenteren aan een klant omdat het heel groot is of onderdeel is van een groter systeem. Misschien zit je zelfs nog middenin de ontwikkeling of productie ervan maar willen klanten al een preview zien. Met een virtuele productpresentatie worden producten gevisualiseerd dat ze de beleving nooit meer zullen vergeten. Denk aan het presenteren van een groot radarsysteem op een schip op ware grootte, waar je als kijker omheen kunt lopen, om te beoordelen hoe de positie ten opzichte van andere cruciale systemen eruit ziet.

C4Real

360 graden VR omgeving

Vanuit alle kanten naar bijvoorbeeld een ruimte, product of proces kijken, zonder dat je er daadwerkelijk bent? Met een 360 graden VR omgeving is dat mogelijk! De kijker kan letterlijk 360 graden om zich heen kijken via een VR bril, op je website, mobiele telefoon of zelfs op social media! Dit wordt ook wel een 360 graden rondleiding of 360 graden virtuele tour genoemd. Zo kun je een bedrijf, locatie of unieke plek bezoeken, waar je normaal niet kan of mag komen. Bijvoorbeeld een evenementen locatie, cleanroom of een operatiekamer. Het kan daarmee heel goed ingezet worden voor marketing- en/of social mediacampagnes.

Samen succesvol met Achmea

Bekijk de testimonial
Hendrie ter Harmsel Agile Product Manager, Achmea

“We hebben precies het gewenste resultaat behaald. Wij hebben niet de kennis van VR en die heeft C4Real duidelijk wel. Ik ben heel blij dat zij ons gedachtegoed hebben kunnen vertalen naar een werkende applicatie."

Bekijk de case

Een greep uit onze klanten

previous
next

Van alle markten thuis

Heb je een vraag of uitdaging?

Deel je verhaal

Liever bellen? Dat kan op +31 (0)85 773 0 733