3d Animation Logo Icon

360° VIDEO LATEN MAKEN

Voordelen

  • Maak een blijvende eerste indruk.
  • Toon uw product of organisatie alsof de kijker er daadwerkelijk is.
  • Ga voor een intensere beleving.

Insider tip

Een perfecte eerste stap om mensen kennis te laten maken met de virtuele wereld. 

Ontdek de wereld van VR met de VR 360º film

Een stap in de toekomst

Wordt u graag gezien als een voorloper in de markt? Wilt u uw klanten positief verrassen? Presenteer uw organisatie, producten of diensten dan eens met een 360 graden film. Laat de kijker uw wereld instappen en geef ze een beleving waar zeker over nagepraat wordt.

Bekijk het van alle kanten

Een 360 graden film is een video met daarin beeld dat vanuit alle kanten is gefilmd of een animatie die van alle kanten kan worden bekeken. Daardoor kan de kijker letterlijk 360 graden om zichzelf of een onderwerp kijken. Hiermee geeft u de kijker de regie in eigen handen. U betrekt de kijker actief bij de video of animatie en creëert hiermee meer betrokkenheid, waarmee de kans op eventuele vervolgstappen hoger wordt. 

Virtual Reality bril

Een 360 graden film is zeer geschikt voor een Virtual Reality (VR)-bril. In de video gebeurt er namelijk veel om u heen en met een de VR-bril kunnen u en uw publiek makkelijk en op een natuurlijk wijze alle kanten bekijken die u of uw klanten interessant vinden. 

Ook op andere apparaten

Hoewel een VR-bril een heel natuurlijke manier is om de 360 graden video te bekijken, is de video ook erg goed te bekijken via een mobiel apparaat, social media of op uw website. Iedereen met een smartphone kan een 360 graden video afspelen via diverse app’s, waaronder youtube en facebook. Het kan daarom heel goed ingezet worden in marketing- en/of social mediacampagnes. Uiteraard adviseren wij u graag over het inzetten van visuele marketing.

3D-model

Een 360 graden film kan gemaakt worden door met een 360 graden camera te filmen. Het is ook mogelijk om met een 3D-model van uw product een 360 graden presentatie te maken, waarin uw product van alle kanten bekeken kan worden. Of een stapje verder via een geheel interactieve VR productpresentatie. Wat de beste vorm voor uw 360 graden film is, is dus sterk afhankelijk van uw doelstelling, uw doelgroep en uw eigen wensen. Mocht u niet goed weten welke 360 graden film het beste bij uw organisatie past, dan geven wij u graag advies. Het creëren van een 360 graden video zal u en uw bedrijf veel waarde tonen.wij ontmoeten u graag

Wilt u ook een VR 360 graden video laten maken? Of wilt u meer weten over de diensten van C4Real? Neem dan contact met ons op.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved