3d Animation Logo Icon

PROMOFILM LATEN MAKEN

Voordelen

  • Breng binnen extreem korte tijd uw hele propositie in beeld.
  • Creëer impact door uw product of dienst visueel te presenteren.
  • Leg eenvoudig uw product of dienst uit.
  • Vervroeg de marktintroductie van uw product of dienst.

Insider tip

Gebruik de promotiefilm om de markt al in een vroeg stadium bekend te maken met uw product. Het product hoeft immers niet fysiek aanwezig te zijn om het visueel te promoten.

Voorbeeld cases

De eerste indruk moet perfect zijn

Laat zien wat u in huis hebt.

Een promotiefilm of reclamefilm is vaak het eerste contactmoment dat plaats vindt bij potentiële klanten. Deze moet daarom kort en bondig zijn, maar vooral overtuigend en aantrekkelijk. Daarmee is de toegevoegde waarde van het product direct duidelijk voor uw potentiële klant. Een goede promotiefilm is gelijk ook een belevenis. Iets wat blijft hangen en daarmee hét moment om te laten zien wat u in huis hebt.

De juiste promotiefilm

Een promotiefilm moet natuurlijk promoten, verkopen en de doelgroep aanzetten tot actie. Maar elke doelgroep is anders net als de producten en organisaties. Daarom is het van belang dat u de juiste soort promotiefilm laat maken. Denk bijvoorbeeld aan een animatie, een real life video of een combinatie hiervan. Uw doelstelling bepaald de beste koers voor uw promotiefilm. Deze koers ofwel visuele marketingstrategie bepalen we samen met u.

Duidelijke boodschap

Staat u op het punt om een nieuw product te lanceren? Wilt u graag een nieuwe markt gaan bedienen? Of wilt u een belangrijke boodschap delen met uw klanten? Laat dan een promotiefilm maken en gebruik deze om ervoor te zorgen dat uw (potentiële) klanten uw boodschap zien. Trek de aandacht, overtuig ze van het probleem dat u voor ze oplost en zorg er voor dat uw publiek geraakt wordt door wat u te vertellen hebt. Daarmee zet u uw doelgroep aan tot actie. 

Uw elevator pitch in beeld

Een elevator pitch is een korte en krachtige presentatie die niet langer duurt dan een ritje met de lift. Een kort en bondige boodschap die moet overtuigen om verder in gesprek te gaan. Een promotiefilm kan hier mee vergeleken worden, maar dan volledig in bewegend beeld en aansprekende audio. Met een korte promotiefilm overtuigt u uw doelgroep. Hoe u zo’n overtuigende promotiefilm laat maken? Wij vertellen het u graag.

Nog meer overtuigen

Naast een promotiefilm door ons te laten maken zijn er nog vele andere manieren om uw doelgroep te overtuigen en in beweging te brengen. Denk maar eens aan een Virtual Reality, Mixed Reality of promofilm beleving of een indrukwekkende bedrijfsfilm. Of kijk eens naar het groter geheel en laat ons u adviseren over de juiste visuele marketing strategie voor uw organisatie. 


wij ontmoeten u graag

Meer weten over de beste promotiefilm voor uw organisatie? Nieuwsgierig naar de kosten? Of wil u meer weten over de diensten van C4Real? Neem dan contact met ons op.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved