Fraunhofer

Visual stories in de kern van Fraunhofer

Visual stories in de kern van Fraunhofer

Fraunhofer project center

Hoe maak je snel en simpel duidelijk dat Fraunhofer Project Center (FPC) van de Universiteit Twente bedrijven kan helpen om innovatief en adaptief aan te sluiten bij Industry 4.0? Door een complete visuele stijl neer te zetten inclusief promotiefilm, Motion Style Guide en visuele concepten. De 3D-animatie, film, 2D-animatie en stills zorgen ervoor dat de visionaire wereld van FPC concreet wordt voor de verschillende doelgroepen.

Een goede storyline is onmisbaar wanneer het gaat om het inspireren van de doelgroep. C4Real weet dit als geen ander en heeft in een zeer soepele samenwerking met FPC gezorgd dat alles zowel inhoudelijk als visueel perfect klopt. Meerdere brainstormsessies leidden tot een eindresultaat waar alle betrokken zeer enthousiast over zijn. En dat is zeker niet het laatste project waar beide partijen aan samenwerken. Doordat C4Real FPC steeds beter leert kennen (en andersom), blijven zij ook in de toekomst intensief samenwerken.

Visual Product: Promofilm , Motion Style Guide

Klant: Fraunhofer

Technologieën: 3D Animatie , 2D Animatie , Film

Visual stories in de kern van Fraunhofer Detail Image

Heldere storyline voor een complex onderwerp

Biba Visnjicky, Managing Director van FPC: “Wij helpen productiebedrijven met het implementeren van state-of-the-art technologie en wij stimuleren groei door industriële innovatie. Onze focus ligt op digitalisatie, op Industry 4.0. Dat is een nogal complex onderwerp. En dan hebben we ook nog te maken met meerdere stakeholders. Toch willen we graag op een heldere manier duidelijk maken wat we doen, voor wie we dat doen en hoe we dat doen. Daar heeft C4Real ons heel goed bij geholpen.”

“Onze klanten, potentiële klanten en de overheid moeten vaak nog leren wat digitalisatie is. Dat moeten we dan ook eerst uitleggen voordat we onze expertise en diensten kunnen communiceren. Onze visie om de industrie en de regio Twente te stimuleren staat voorop, maar is ook het moeilijkst om te vertalen. Daarom hebben wij C4Real gevraagd om een visuele storyline te ontwikkelen waarmee we dit probleem konden tackelen.”

Fraunhofer - Client Logo

Een visionaire wereld concreet maken

Met het eindresultaat is FPC heel blij, aldus Biba Visnjicky: “De kwaliteit van onze communicatie is daarvoor cruciaal geweest. In de video voor ons Advanced Manufacturing Center hebben we heel goed duidelijk kunnen maken wat de meerwaarde daarvan is voor productiebedrijven en de overheid in de regio.”

“C4Real heeft heel goed de tijd genomen om ons te leren kennen en wij konden langzaam wennen aan hun manier van werken. Het was absoluut een proces. Als eindresultaat hebben zij onze kernwaarden weten te vertalen in een 3D-animatie, film, 2D-animatie en stills. Dat is heel knap en écht een kwaliteit.”

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved