QISO

Unieke Composieten

Unieke Composieten

INDRUKWEKKENDE VISUALISATIE VOOR VERKOOPVERGADERINGEN EN OP BEURZEN

Voor onze Amerikaanse klant A&P Technology zijn we eerst op bedrijfsbezoek geweest in Cincinnati. Dit familiebedrijf van de 7e generatie maakt composietweefsels, QISO genaamd, op een heel bijzonder manier. Door de schuine weefstructuur in 3 richtingen is het eindproduct namelijk veel sterker en duurzamer. Bovendien levert het minder afval op, doordat het materiaal niet speciaal gepositioneerd hoeft te worden in de design fase, op basis van de trekkracht en zo dus maximaal gebruikt kan worden.

Al met al is het een mooi product waar we van onder de indruk zijn. We hadden dan ook al snel een manier in gedachten om de vele voordelen van QISO te visualiseren, zodat zij ook tijdens salesgesprekken en op beurzen indruk kunnen maken en de salesconversie kunnen verhogen.

Visual Product: Productfilm

Klant: QISO

Technologie: 3D Animatie

Unieke Composieten Detail Image

Van propositie tot uitwerking

Om te beginnen hebben we voor QISO een scherpe propositie neergezet met een eerste aanzet voor een visuele invulling. In deze promotiefilm laten we marktsegmenten zien waarin het materiaal wordt toegepast. Ook zit er een bepaalde mate van techniek in verweven, want de beslissers aan de andere kant van de tafel hebben vaak een technische achtergrond. Alle voordelen komen voorbij, waardoor het een visuele aaneenschakeling van voordelen is geworden, die toch heel laagdrempelig is.

QISO - Client Logo

Toegevoegde waarde is snel duidelijk

Voor de markt waarin A&P Technology zich begeeft, is een 3D animatie als deze zeer vooruitstrevend. Zij kunnen nu heel snel duidelijk maken waar hun toegevoegde waarde ligt. Ze hoeven het niet allemaal meer tot in detail te vertellen, ze kunnen het nu gewoon laten zien. Dat levert het bedrijf een enorme winst op als het gaat om het communiceren van hun propositie. En zo blijkt weer dat goede visualisatie een investering is die zichzelf gemakkelijk terugverdient.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2019 | C4Real | All Rights Reserved