Coulisse

Ultiem Design En Beleving

Ultiem Design En Beleving

Roller blinds

Voor de introductie van een nieuwe reeks roller blind producten heeft Coulisse C4Real gevraagd een state-of-the-art visueel plan te ontwikkelen, waarmee resellers op een onvergetelijke wijze kennis kunnen maken met de nieuwste productlijn.

Deze tools hebben op de wereldberoemde R+T beurs grote indruk gemaakt en dragen bij aan het overtuigen van het reseller kanaal van Coulisse.

Visual Product: Productvideo

Klant: Coulisse

Technologie: Film

Ultiem Design En Beleving Detail Image

Naam hoog houden

Coulisse heeft een naam hoog te houden in de zonweringsmarkt. Innovativiteit en design staan hoog in het vaandel. Voor de presentatie van de nieuwe roller blind productlijn heeft Coulisse C4Real gevraagd om het reseller kanaal een onvergetelijke visuele beleving te geven. Een mix tussen design en techniek.

Coulisse - Client Logo

VERTAALSLAG

Dit project is een uitdaging die ons op het lijf is geschreven. In een mix van verschillende visuele tools als 3D animatie en 3D interactie hebben wij de vertaalslag gemaakt van techniek naar voordelen in zonwering.

C4Real heeft de volgende visuele tools ontwikkeld:

• 3D product film

• 3D product experience

• 3D product website

Met deze tools overtuigt de marketing en sales afdeling van Coulisse haar reseller kanaal op een onderscheidende manier, om de nieuwe roller blind productlijn op te nemen in het aanbod.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved