Zodiac

Trolley Configurator

Trolley Configurator

Aerospace configurator verkleint lead time voor trolly bestellingen

Zodiac Aerospace is een grootmacht in de luchtvaartindustrie en levert onder andere trolleys voor vliegtuigen. De lead time tot de aankoop van een bestelling trolleys duurt vaak lang.

C4Real heeft door middel van een 3D Trolley Configurator de lead time bij bestellingen drastisch weten terug te brengen.

Visual Product: Product Configurator

Klant: Zodiac

Technologie: Interactief3D

Trolley Configurator Detail Image

Klantwensen

In het sales proces van Zodiac Aerospace neemt het maken van visuele voorstellen op basis van klantwensen veel tijd in beslag, vaak enkele maanden.

Zodiac Aerospace heeft C4Real gevraagd een oplossing te bedenken waarmee trolleys on the spot te configureren en te bestellen zijn. Directe feedback is key

Zodiac - Client Logo

3D TROLLEY CONFIGURATOR

C4Real heeft een 3D trolley configurator ontwikkeld waarmee de sales afdeling van Zodiac Aerospace direct visuele feedback krijgt over de gemaakt configuratie. Deze configuratie kan als een pdf-sheet worden gedownload of worden verstuurd naar de klant.

Eveneens kan er een CSV-file naar de productieafdeling worden verstuurd waardoor deze razendsnel in productie kan worden genomen, met als resultaat een lead time reductie van enkele weken.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved