TenCate

Sportvelden Voor Ngos

Sportvelden Voor Ngos

Visuele aanpak resulteert in deals met multinationals

Succes voor Field in a Box. De eerste velden zijn inmiddels verkocht aan multinationals in Europa, India en Amerika. C4Real heeft bijgedragen aan het huidige resultaat en veelbelovende product door de ontwikkeling van de visuele communicatiestrategie en bijhorende visuele middelen.

Voor de global content strategy van Field in a box wonnen we een Platinum MarCom Award en voor de video ‘Field in a box – community development with sports in India’ won het bedrijf uit Enschede een Gold MarCom Award.

Visual Product: Visiefilm

Klant: TenCate

Technologie: Film

Sportvelden Voor Ngos Detail Image

Uitdaging

Een product lanceren in een nieuwe markt is lastig. Het is belangrijk om de verschillende doelgroepen visueel te begeleiden in hun customer journey. Deze mensen moeten op verschillende niveaus (why, how en what) digitaal gebracht worden tot het verkrijgen van informatie of kopen van het product. Kortom commerciële conversie.

TenCate - Client Logo

Resultaat

Het resultaat is nu al zeer veelbelovend en fantastisch te noemen. Field in a Box mag FedEx verwelkomen als eerste klant. Nog voordat het actieve salesproces gestart werd waren de eerste verkopen al een feit. Vol trots zien we dat onze inspanningen bijdragen aan bewustwording bij prospects van dit mooie product. De interesse van deze prospects wordt vervolgens zeer vlot omgezet in werkelijke sales.

De visuele tools die C4Real heeft ontwikkeld zijn:

1.
Awareness film India (why)

Deze film laat het leven zien in de slums van Mumbai. Talent en ambitie van mensen is overal ter wereld aanwezig, maar vaak niet even makkelijk om in te zetten. Door gezamenlijk te sporten ontstaat persoonlijke groei en worden mensen verenigd ongeacht hun ras, religie of herkomst.

2.
3D Product animatie (how)

De 3D product animatie laat zien welke mogelijkheden het Field in a Box systeem biedt voor ontwikkelingsgebieden. Scholing, coaching,
drinkwater, sport en community development zijn een greep uit de oplossingen

3.
3D product configurator (what)

Deze compleet interactieve 3D product configurator laat je een Field in a box compleet naar wens configureren. Wil je Philips lichten? Heras hekwerk?
Of een water filtratie systeem? Je eigen logo op de reclameborden? Het is allemaal mogelijk met deze online sales en 3D web experience tool.

4.
3D product explorer (what)

Waar de 3D product configurator veel gebruikt wordt aan het einde van het verkooptraject (kiezen hoe je product eruit gaat zien), wordt de 3D product explorer vaak
ingezet in de oriëntatie fase. Hier mee ziet de potentiële klant al in een vroeg stadium wat de mogelijkheden van Field in a box
zijn zonder overspoelt te worden met te veel informatie.

5.
3D print van het product (what)

Een complete 3D print van het meest optimale systeem laat zien hoe bijzondere Field in a Box systeem er in het klein uit ziet.
Letterlijk een 3D juweel in the box dat geheel klant specifiek gemaakt kan worden.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved