Thales

Slim Identificatiesysteem

Slim Identificatiesysteem

prijswinnend DEFENSIE project

Thales heeft onder de naam van project OOG en in samenwerking met TNO, NLR, TenCate en Saxion Hogescholen een innovatieprijs gewonnen over het onderwerp friendly fire.

Friendly fire is een nog steeds voorkomend probleem tijdens het voeren van gevechten in oorlogsgebieden. C4Real heeft een 3D product animatie ontwikkelt dat laat zien hoe friendly fire kan worden voorkomen

Visual Product: Productfilm

Klant: Thales

Technologie: 3D Animatie

Slim Identificatiesysteem Detail Image

Bijdrage aan de veiligheid

De commissie van de innovatieprijs, mogelijke toekomstige klanten en de interne organisatie van de samenwerkende partijen moeten gaan zien en begrijpen hoe het product bij kan dragen aan de veiligheid van militairen.

Thales - Client Logo

Voordeel van product

Zonder technische kennis van het project hebben wij een 3D product animatie ontwikkelt, waarin snel duidelijk wordt wat het voordeel van het product is.
Hierdoor zien de betrokken partijen waarom het product bij kan dragen aan de veiligheid voor militairen.

De 3D product animatie is een groot succes, omdat het heeft bijgedragen aan het overtuigen van de innovatie commissie die heeft besloten het project
financieel te ondersteunen in de 2e ontwikkelingsfase.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved