C4Real

Power En Ultieme Elegantie

Power En Ultieme Elegantie

Porsche 911 Turbo

De Porsche 911 Turbo 997 series, what do we need to say more?

Met deze 3D animatie laat C4Real zien dat de 911 Turbo een elegante verschijning is en niet alleen een ruig racemonster. Het gevoel van elegantie en kracht komt tot uiting via de bijzondere muziek en stijlvolle beeldsfeer.

Visual Product: Productvideo

Klant: C4Real

Technologie: 3D Animatie

Power En Ultieme Elegantie Detail Image

Uitdaging

Het weergeven van een jongensdroom in beeld en geluid is de uitdaging die in dit project de basis was. De beleving van de Porsche 911 turbo is er één van formaat. Met deze 3D animatie willen we de begeerlijkheid van deze raceauto overbrengen op elke auto liefhebber.

C4Real - Client Logo

Wij ontwikkelden een concept waarin we jeugdgevoelens oproepen en je weer even een jongetje / meisje laten zijn. We laten je wegdromen op de muziek en tonen je beelden die je raken en het begeerlijke gevoel van deze Porsche 911 Turbo geven. Hoe zou het zijn als ik er één had….

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved