Alphatronics

Modulair beveiligingssyteem

Modulair beveiligingssyteem

Teaser voor een innovatief product

De technische beveiligingsbranche is een specialistische nichemarkt, waarin Alphatronics een toonaangevende speler is. Tijdens Security Café op donderdag 23 mei 2019 wilde het bedrijf graag aan klanten, prospects en andere stakeholders het nieuwe UNii-systeem presenteren. Dit is een modulaire centrale voor inbraaksignalering en toegangsverlening, waar Alphatronics erg trots op is. De vele technisch hoogstaande features zorgen ervoor dat de verwachtingen hooggespannen waren.

De presentatie tijdens dit klantenevenement wilde Alphatronics graag laten plaatsvinden via een spectaculaire animatiefilm die op grote schermen aan bezoekers werd getoond. C4Real adviseerde hier nadrukkelijk om een teaser te maken, omdat het eenvoudigweg te veel zou worden als elk unieke onderdeel van het UNii-systeem in de video werd belicht. Dat kan op een later moment gebeuren door middel van losse films. Maar eerst dus de teaser om de nieuwste innovatie van Alphatronics wereldkundig te maken. 

Visual Product: Product Explorer , Promofilm

Klant: Alphatronics

Technologieën: 2D Animatie , 3D Animatie

Modulair beveiligingssyteem Detail Image

Vertrouwen door ervaring

Jos Herrebrugh, Managing Director van Alphatronics, vertelt hoe hij in contact kwam met C4Real: “Ik heb een briefing geschreven waarin ik heb uitgelegd waaraan de film moest voldoen in mijn ogen. Vervolgens heb ik een aantal bedrijven uitgekozen waarvan ik dacht dat ze dit konden realiseren voor ons om te vragen wat hun aanpak is en wat de kosten zijn. We hebben toen voor C4Real gekozen, omdat ze vaker films hebben gemaakt voor technische partijen zoals de onze. Die ruime ervaring en het prettige contact gaf ons vertrouwen om voor hen te kiezen.”

“Ik merkte ook dat zij gewend zijn om te luisteren naar de wensen van hun klanten over wat de film moet overbrengen. Wij hebben een publiek van installateurs, daar praat je anders tegen dan tegen particulieren. Dat heeft C4Real heel goed begrepen.”

Alphatronics - Client Logo

Bewuste keuze voor veel 3D-beelden

“Na een eerste versie heb ik aangegeven wat ik graag anders wilde hebben. Dat hebben ze zo snel opgepakt dat we binnen no-time het eindproduct te pakken hadden, wat veel tijd en dus kosten bespaarde. We hebben een combinatie gemaakt van 3D- en 2D-beelden. De nadruk ligt daarbij op 3D, want er beweegt heel veel. Zo kun je écht zien hoe innovatief het UNii-systeem is. We hebben op advies van C4Real bewust gekozen voor een animatiefilm in deze stijl met veel 3D-beelden, want zo word je helemaal meegenomen in de film.”

“De presentatie is heel goed ontvangen. De reacties van onze klanten op het nieuwe systeem zijn heel goed, de animatie heeft een goede visuele indruk gemaakt. De teaser was een mooie start. Nu is het tijd om hem te delen en vervolg animaties te maken over de verschillende features van het UNii-systeem, zoals de nieuwe configuratiesoftware. De teaser op zich nodigt al uit om een gesprek aan te gaan en dat is precies wat we willen.”


"C4Real is heel goed in staat om onze propositie visueel af te stemmen op onze branche specifieke doelgroep. Wij hebben een publiek van installateurs, daar praat je anders tegen dan tegen particulieren. Dat heeft C4Real heel goed begrepen.”

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved