TenCate

Militaire Bescherming

Militaire Bescherming

Beschermende composiete oplossingen

TenCate Advanced Armour uit Denemarken biedt beschermende composiete oplossingen als het gaat om militaire voer-, vlieg- en vaartuigen. Als preferred supplier van TenCate ontwikkelt C4Real verschillende 3D product animaties en 3D product explorers, om sales en marketing te ondersteunen in de verkoop en brand awareness.

Visual Product: Product Explorer

Klant: TenCate

Technologieën: 3D Animatie , Interactief3D

Militaire Bescherming Detail Image

Goed communiceren

Als materiaal leverancier in de waarde keten is het voor TenCate ontzettend lastig om haar producten goed te kunnen communiceren in relatie tot het eindgebruikers. Wat is de rol van composiet?

TenCate - Client Logo

Werkelijke waarde

Het visualiseren van TenCate producten in eindgebruiker systemen is de enige wijze die potentiële klanten goed laat inzien wat de waarde ervan is.

In onze aanpak laten wij door middel van 3D animatie en interactieve 3D apps zien waar composiete oplossingen bescherming bieden in defensie voertuigen, marine schepen en in de luchtvaart. Deze visuele tools hebben de marketing en sales afdelingen van TenCate Advanced Armour geholpen in het binnenhalen van grote internationale defensie contracten.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved