Nedap

Lifestock Oplossingen

Lifestock Oplossingen

Efficiënt, meetbaar en snel

De uitdaging van NEDAP Agri is om haar klanten optimaal te informeren over de unieke mogelijkheden van haar producten. Omdat klanten steeds meer visueel ingesteld zijn is een 3D product explorer applicatie, waar producten en productinformatie via een 3D weergave worden getoond, de oplossing voor NEDAP Agri. Een efficiënte en meetbare oplossing waarin klanten snel de beste oplossing kunnen vinden.

Visual Product: Product Explorer

Klant: Nedap

Technologie: Interactief3D

Lifestock Oplossingen Detail Image

belevingsvol

EDAP Agri maakt veelvuldig gebruik van offline media als magazines en brochures. Omdat agrarische bedrijven, de klanten van NEDAP Agri, steeds minder lezen is C4Real gevraagd mee te denken in een klantgerichte, visuele en belevingsvolle oplossing.

Nedap - Client Logo

SPECTACULAIRE 3D WEERGAVE

Als oplossing en toevoeging op de huidige sales en marketingmiddelen heeft C4Real een 3D product explorer applicatie ontwikkelt. De applicatie laat de producten van NEDAP Agri in een spectaculaire 3D weergave zien. Aan de 3D weergave is vervolgens allerlei informatie gekoppeld, zodat gebruikers de noodzakelijke informatie kunnen vinden die zij nodig zijn. Of het nu in tekst, foto’s of video is. Alles is geïntegreerd in deze applicatie. De applicatie is modulair opgebouwd, zodat producten eenvoudig kunnen worden toegevoegd en informatie kan worden aangepast.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved