Cirex

Interactieve Product Catalogus

Interactieve Product Catalogus

Cirex; producent van ‘onzichtbare’ producten

Als er wordt gezegd: “een auto bestaat uit vele onderdelen”, dan denken de meesten al snel aan de motor, de remmen of het stuur. Waar minder snel aan gedacht wordt zijn de behuizing van de brandstofpomp, een deursluitmechanisme of een brugstuk. Deze onderdelen zijn voor de meesten van ons ‘onzichtbare’ onderdelen. Cirex is een producent van deze ‘onzichtbare’ onderdelen voor motoren, versnellingsbakken, uitlaatsystemen en chassis. 

Om deze producten in het zicht van hun afnemers te krijgen was Cirex op zoek naar een visuele portfoliomanager. Eén die ze makkelijk konden integreren in hun site en andere sales tools, met als doel om hun klanten beter te kunnen informeren over hun producten en om meer leads te genereren. Samen met reclamebureau Twentse Storm vond Cirex de oplossing in interactieve 3D van C4Real.

Visual Product: Product Explorer

Klant: Cirex

Technologie: Interactief3D

Interactieve Product Catalogus Detail Image

Hoe leg je het belang van een brugstuk uit?

Iets wat we niet zien krijgt vaak maar weinig aandacht. Cirex biedt producten aan die voor velen ‘onzichtbaar’ zijn. Hoe zorgen zij er dan voor dat klanten toch weten wat Cirex biedt? Je kunt een grote lijst met productomschrijvingen op een site zetten en hopen dat mensen het gaan lezen, maar in de praktijk blijkt dit niet te werken. Mensen willen snel duidelijke informatie anders haken ze af. Dat snapt Cirex ook. Daarom waren zij op zoek naar een manier om snel en overzichtelijk het belang van bijvoorbeeld een goed gefabriceerde brugstuk aan te tonen.

Cirex - Client Logo

In het oog, in het hart

Dankzij interactieve 3D kunnen de (potentiële) klanten van Cirex als het ware door een auto of vrachtwagen heen kijken. In één oogopslag wordt duidelijk hoe de producten van Cirex toegepast worden. Daarbij kan er ingezoomd worden op de diverse onderdelen. Zo worden de ‘onzichtbare’ onderdelen een deel van het groter geheel. Het wordt duidelijk waar de producten voor dienen en welke toepassingen mogelijk zijn. Met de 3D product explorer van C4Real heeft Cirex niet alleen een heel overzichtelijk productenportfolio, maar tonen ze gelijk de meerwaarde van de producten. Een ander bijkomend voordeel is dat een (potentiële) klant nu gelijk ziet wat Cirex nog meer biedt, waardoor de kans groter wordt dat hij of zij ook andere producten afneemt.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved