Heracles

Interactief Stadion

Interactief Stadion

Ticketverkoop door 3D beleving

Er ligt een uitdaging voor Heracles Almelo in het verkopen van tickets. C4Real heeft Heracles Almelo geholpen in het realiseren van een 3D interactief stadion om de ticketverkoop te stimuleren en het nieuwe stadion te verkennen.

De supporter ziet zijn blik op het veld vanuit verschillende vakken. Het systeem is gekoppeld aan het ticketverkoop systeem zodat de supporter direct zijn ticket of abonnement kan afsluiten.

Visual Product: Product Explorer

Klant: Heracles

Technologieën: Virtual Reality , Interactief3D

Interactief Stadion Detail Image

In beeld brengen

Heracles Almelo heeft haar oude stadion laten ombouwen tot een nieuw stadion met een extra ring. Dit brengt veel extra supporters plekken met zich mee die verkocht moeten worden. De combinatie van beiden onderschrijft de uitdaging, ticketverkoop en een beeld scheppen van een stadion dat nog niet is gerealiseerd.

Heracles - Client Logo

3D interactief stadion

Om supporters een beeld te geven van de plek waar ze een ticket voor willen kopen hebben wij een 3D interactief stadion ontwikkeld. Een applicatie voor mobile devices waarop supporters kunnen rondkijken in het stadion. Op basis van beleving wordt het kiezen van een plek en het kopen van tickets gestimuleerd en vergemakkelijkt.

De app stond gedurende een aantal weken op nummer 1 in de entertainment charts van de android app store in Nederland.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved