TenCate

Ideale Ontwatering Methode

Ideale Ontwatering Methode

Veelzijdige Geotube®

TenCate Geosynthetics uit Amerika en Nederland hebben TenCate Geotube® ontwikkeld. Dit zijn synthetische langwerpige zakken die gevuld kunnen worden met sediment en slib. Door de filterende werking van het materiaal loopt het water er weer uit, maar blijft de vaste stof achter. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld vervuilende stoffen veilig worden verpakt voor opslag. Maar het is ook een mooie oplossing om dijken, dammen en duinen te verstevigen, want er kan ook op gebouwd worden. Zelfs als fundering voor een havengebied kunnen de TenCate Geotube® gebruikt worden. Om de veelzijdigheid ervan te kunnen communiceren, vroeg TenCate Geosynthetics aan C4Real om hier een visuele content strategie voor uit te werken.

Visual Product: Productfilm

Klant: TenCate

Technologie: 3D Animatie

Ideale Ontwatering Methode Detail Image

Product is niet fotogeniek

Een concrete vraag van TenCate Geosynthetics was om de mogelijkheden en werking van Geotube® op een prikkelende manier neer te zetten. Tot nu toe communiceerden ze vooral met teksten en foto's. Dit werkte echter niet naar behoren. Het product ziet er niet mooi uit en wordt vooral gebruikt in vuile omstandigheden, dus de functionaliteit staat voorop. Het verhaal erachter is erg sterk en dat vraagt om gevisualiseerd te worden.

TenCate - Client Logo

Consequent communiceren

Om goed te kunnen communiceren wat TenCate Geotube® precies zijn en kunnen, hebben we diverse situaties in 3D nagebouwd. Denk daarbij aan waterfilterinstallaties, mijnbouwsituaties, een haven in aanbouw, een brug en een eiland in aanbouw… allerlei toepassingen die voor de doelgroep herkenbaar zijn. Van de animaties hebben we vervolgens weer 3D-stills gemaakt die op de website worden gebruikt. Zo blijft TenCate Geosynthetics consequent communiceren en wordt het totale verhaal duidelijk voor de doelgroep die het product TenCate Geotube® nog niet kent.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved