TenCate

Formule 1 Performance

Formule 1 Performance

Krachtig communiceren zonder restricties

Leverancier aan de Formule 1 auto industrie is meedoen op het allerhoogste niveau. Deze markt zit vol met NDA’s en maakt het daarom extra lastig om er iets over te communiceren.

TenCate uit Langley Mill, UK heeft C4Real gevraagd een geheel nieuwe hybride Formule 1 auto te ontwikkelen die kan worden ingezet om copyright vrij te kunnen communiceren over toepassingen binnen de Formule 1

Visual Product: Productvideo

Klant: TenCate

Technologie: 3D Animatie

Formule 1 Performance Detail Image

Oplossingen zichtbaar maken

Het ontwikkelen van een nieuwe Formule 1 auto is een extreem ingewikkelde taak. Gedegen onderzoek en top product development zijn de basis voor het maken van een nieuwe auto. Met deze auto wil TenCate haar oplossingen binnen de formule 1 markt zichtbaar maken richting potentiele Formule 1 teams.

TenCate - Client Logo

Stoer en exclusief

Na een intensieve ontwikkel periode hebben wij een hybride Formule 1 auto ontwikkelt die kenmerken heeft van auto’s uit allerlei bouwjaren.
Deze auto hebben we op een stoere en exclusieve wijze gepresenteerd met een spectaculaire 3D animatie.

De 3D animatie wordt gebruikt in sales trajecten en op beurzen waar het grote indruk achterlaat en engineers doet verbazen.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved