C4Real

De Ultieme Hololens Beleving

De Ultieme Hololens Beleving

Futuristische hologrammen zijn er nu echt

Hologrammen kennen we allemaal uit futuristische films en series. Maar ze bestaan ook echt.
C4Real heeft haar eerste projecten er al mee uitgevoerd.

Hologram

Er zijn verschillende hologram technieken. De hologram techniek die wij voor een eerder project hebben ingezet bestaat uit een piramide van glas of kunststof waarbij van bovenaf op alle zijden iets wordt geprojecteerd. Doordat je de projectie als het ware in de lucht ziet en ook nog eens in meerdere dimensies, worden je hersens door je ogen voorgelogen en denk je dat naar iets kijkt dat er in het echt niet is. En daar kun je hele leuke dingen mee doen…

Hololens

De piramide hologram is gaaf, maar beperkt zich alleen tot de vorm van de piramide. Met nieuwe ontwikkelingen als de Microsoft hololens wordt een hologram als het ware geprojecteerd in de omgeving. Wat we ook wel Augmented Reality of Mixed Reality noemen. Met deze technologie kan virtuele realiteit in de werkelijke realiteit worden weergegeven. Dit biedt oneindige mogelijkheden bij het presenteren van een nieuw product of het begeleiden van engineers bijvoorbeeld. Met de hololens staat het product centraal en laat het een verpletterende eerste indruk achter.

Visual Product: Product Explorer

Klant: C4Real

Technologie: Augmented Reality

De Ultieme Hololens Beleving Detail Image

De toekomst: interactieve holografie

Nike had in San Francisco onlangs een echte schoen staan in een winkel, waarbij ze gebruikmaakten van holografie om diverse effecten toe te passen. Zo vloog de schoen ineens in brand, werd informatie over de zool zichtbaar gemaakt of kwam er een gigantische regenbui overheen. Dat is een heel effectieve manier om te communiceren dat deze schoen van Nike tegen alle weersomstandigheden kan.

Deze techniek heeft C4Real nu ook in huis en we gaan zelfs nog een stap verder. We zijn namelijk bezig met het combineren van mobile devices en visuals. Zo combineren we mobile devices met visuals, zoals visuele applicaties voor de hololens. Gevisualiseerde content wordt daardoor geheel interactief en een onderdeel van onze huidige visuele werkelijkheid.

Heb je zelf een hololens? Download hiernaast de Smart Watch en Formula 1 Race Car hololens apps en stap in de interactieve wereld van holografie.

C4Real - Client Logo

Volledige integratie

We staan aan de vooravond van geweldige technologische ontwikkelingen. De toekomst zoals wij die zien bestaat bijvoorbeeld uit holografische output van de 3D product configuratoren die we maken. Het is eenvoudig voor te stellen hoeveel indruk dit gaat maken op beurzen en productlanceringen. Je stelt je eigen auto samen en vervolgens maak je daarmee een ritje door jou wijk.

Voor ons is holografie een middel om steeds verder te gaan in de volledige integratie van allerlei zintuigen en audiovisuele mogelijkheden. Het is onze passie en tweede natuur om onszelf te
blijven ontwikkelen met dit soort mogelijkheden, zodat we continue kunnen bijdragen aan meerwaarde van onze klanten, in de oplossingen die zij bieden. Nu en voor in de toekomst.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved