TenCate

De Magie Van Sport

De Magie Van Sport

Het vervolg op de succesvolle film voor Field in a Box

De film die we in Mumbai hebben opgenomen voor Field in a Box van TenCate was enorm succesvol. Hij heeft heel veel ngo’s aan het denken gezet en laten zien wat de mogelijkheden zijn van het systeem. In die film werd het verhaal verteld vanuit een dorpscoach die als droom heeft dat er in de toekomst zo’n veld in zijn dorp komt.

Maar hoe ziet de werkelijkheid er nu uit als er daadwerkelijk een Field in a Box ligt? Dat is het uitgangspunt voor een nieuwe film die we hebben gemaakt voor Field in a Box in New Dehli.

Visual Product: Visiefilm

Klant: TenCate

Technologieën: Film , 3D Animatie

De Magie Van Sport Detail Image

Impact laten zien

In de film volgen we een hockeyster die succes heeft in haar leven, maar recentelijk nog in de krottenwijk van New Dehli woonde. Ze helpt mee in de krottenwijk, waar haar familie en vrienden nog steeds wonen, maar bij alles wat ze doet, zie je dat ze in haar hoofd bezig is met hockey.

Aan de hand van kleine signalen laten we zien hoe groot de impact van een Field in a Box kan zijn op een gemeenschap. Elke dag glipt de hockeyster even binnen in het nationale hockeystadion van India, zodat ze daar kan dromen van haar toekomst als professioneel hockeyster. Ondertussen traint ze op het Field in a Box om dit te bereiken.

TenCate - Client Logo

Momentum versterken

Met het vervolg op de eerste film in Mumbai wordt het verhaal over Field in a Box verder verteld. Dat is voor Field in a Box vooral belangrijk om
het momentum dat het product op dit moment heeft verder te versterken.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved