AkzoNobel

Chemie Gevisualiseerd

Chemie Gevisualiseerd

POLYMER CHEMISTRY

Hoe laat je chemie op moleculair niveau zien? Hoe maak je het sexy? En hoe toon je aan wat het onderscheidende vermogen is van een innovatie binnen de chemiemarkt? AkzoNobel Polymer Chemistry koos C4Real om op deze vragen een antwoord te vinden.

Samen met AkzoNobel ontwikkelden we een corporate film die klanten en prospects in korte tijd laten zien waarom je als innovatieve plastics fabrikant zou moeten kiezen voor AkzoNobel Polymer Chemistry. Ook uit onverwachtse hoek komt lovende feedback. Topmanagement, niet technisch personeel van AkzoNobel en studenten begrijpen nu direct waar AkzoNobel Polymer Chemistry voor staat. De educatieve functie van visualiseren binnen de chemiesector is hiermee bevestigd.

Visual Product: Bedrijfsfilm

Klant: AkzoNobel

Technologie: Film

Chemie Gevisualiseerd Detail Image

Chemie uitleggen

Chemie is lastig in woorden uit te leggen, met name voor veel technisch onderlegde vakmensen. Hoe leg je uit wat de functie is van organische peroxiden binnen het polymerisatie proces? Veel prospects denken dat AkzoNobel plastics maakt, wat niet juist is. AkzoNobel levert namelijk de chemische producten aan bedrijven die vervolgens zelf plastics maken.

C4Real bedacht een wijze waardoor in korte tijd visueel duidelijk wordt welke producten AkzoNobel Polymer Chemistry levert en waarom zij de partij is om mee samen te werken als het gaat om het efficiënt ontwikkelen van plastics. De moeilijkheid in dit project zat hem in het begrijpelijk visualiseren van een ingewikkeld proces/product.

AkzoNobel - Client Logo

Toegevoegde waarde

De corporate film die wij ontwikkelden voor AkzoNobel bevat zowel filmbeelden die de markten laten zien waarin AkzoNobel actief is evenals een uitleg van het polymerisatie
proces dat stijlvol en volledig in 3D is geanimeerd.

Klanten en prospects begrijpen snel en simpel wat de toegevoegde waarde is van AkzoNobel ten opzichte van de concurrentie.

De reacties uit de organisatie zijn dermate positief dat AkzoNobel en C4Real samen op het gebied van educatie en HR aan de slag zijn gegaan om startende werknemers
binnen AkzoNobel sneller bekend te maken met het chemische proces waarin AkzoNobel een groot marktaandeel heeft.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved