TenCate

Bescherming Tegen Bermbommen

Bescherming Tegen Bermbommen

ABDS-System

TenCate Advanced Armour uit Denemarken heeft een revolutionaire innovatie in de strijd tegen bermbommen ontwikkeld: het TenCate ABDS-systeem. C4Real ontwikkelde een 3D product animatie waardoor klanten precies zien hoe TenCate een levensreddende oplossing levert zonder dat er echte filmbeelden nodig zijn.


Naast de 3D animatie heeft C4Real eveneens een interactieve 3D product explorer ontwikkelt om op een interactieve wijze te laten zien waar de producten van TenCate op een militair voertuig van toepassing zijn. Deze tool versnelt het salesproces en geeft een unieke beleving tijdens beurzen en product presentaties.

Visual Product: Product Explorer

Klant: TenCate

Technologieën: Interactief3D , 3D Animatie

Bescherming Tegen Bermbommen Detail Image

revolutionair

De oplossing die het revolutionaire TenCate ABDS product levert is erg lastig te communiceren zonder het beeld ervan goed te weergeven en zonder het te confronterend te laten zijn.

De uitdaging voor C4Real in dit project lag in het laten zien van het verschil tussen een tank die is uitgerust met de TenCate ABDS en een tank zonder het product. De verschillen tussen beide situaties na impact van een bermbom zijn enorm.

TenCate - Client Logo

DESASTREUZE EFFECTEN

C4Real ontwikkelde een concept waarin de huidige desastreuze effecten van een bermbom op een tank zichtbaar worden gemaakt. En een situatie waarin duidelijk wordt dat het TenCate ABDS-systeem levens redt in dezelfde situatie.

De 3D product animatie wordt veelvuldig ingezet bij salespresentaties voor defensie delegaties en grote defensie beurzen. Bovendien verstevigt dit de brand value en het innovatieve karakter van Koninklijke TenCate nv.

Als kers op de taart heeft deze 3D product animatie eraan bijgedragen dat TenCate Advanced Armour een ongekend groot contract bij het Pentagon heeft binnengehaald.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved