Arlanxeo

Automotive product explorer

Automotive product explorer

Het onzichtbare zichtbaar maken

Arlanxeo is een joint venture van het Duitse chemieconcern Lanxess en de Saoedische oliemaatschappij Saudi Aramco. De synthetische rubbers die het bedrijf maakt, worden toegepast in de automotive industrie. Bijvoorbeeld de dopjes die schade tegengaan als de motorkap dichtklapt. Of het materiaal dat om je autoruiten heen zit. Nuttige producten natuurlijk, maar ze springen niet echt in het oog.

C4Real heeft de uitdaging aangenomen om de producten van Arlanxeo zichtbaar te maken en ze op een opvallende manier te presenteren tijdens een belangrijke beurs.

Visual Product: Productpresentatie

Klant: Arlanxeo

Technologie: Interactief3D

Automotive product explorer Detail Image

Onder grote tijdsdruk

Om de beursbezoekers een goed beeld te kunnen geven van de meerwaarde die Arlanxeo biedt, vroeg het bedrijf aan C4Real om dit inzichtelijk te maken. Het doel is om potentiële klanten te laten zien waar Arlanxeo allemaal al mee bezig is in de auto-industrie en hoe hun producten passen in het groter geheel.

De grote uitdaging voor dit project was de gigantische tijdsdruk. Binnen slechts enkele weken na de aanvraag van Arlanxeo stond er een kant-en-klare visuele invulling die helemaal af was. Een interactieve applicatie die heel snel inzichtelijk maakt welke 140 producten het bedrijf kan leveren.

Arlanxeo - Client Logo

Indrukwekkende beurspresentatie

De 3D product explorer die C4Real heeft ontwikkeld voor Arlanxeo draaide tijdens de beurs op een 55-inch touchscreen, waarvoor wij ook de hardware specifiek hebben ingericht. Vier stuks stonden er maar liefst, waar geïnteresseerde beursbezoekers alle informatie interactief kunnen ervaren. Je kunt op elk onderdeel van de auto op het scherm klikken en vervolgens zien wat Arlanxeo daar voor oplossingen bij heeft.

Zowel intern als extern heeft deze applicatie veel beter duidelijk gemaakt wat Arlanxeo nu precies doet. Welke producten zij specifiek kunnen leveren en waar zij waarde kunnen toevoegen in de grotere producten waar zij onderdeel van uitmaken.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved