TenCate

Automotive Composites

Automotive Composites

Een succesvolle introductie in de automotive industrie

De automotive industrie is een veel vragende en zwaar concurrerende markt. Om binnen te komen moet je impact maken. C4Real heeft voor TenCate Advanced Composites een concept ontwikkelt waarin een compleet op maat gemaakte hybride 3D auto je meevoert langs de visie van TenCate. Deze aanpak heeft geleid tot een grote deal voor de Alfa Romeo C8.

Het concept is uitgevoerd in een 3D animatie, 3D product explorer en een Virtual Reality experience.

Visual Product: Productvideo

Klant: TenCate

Technologieën: Virtual Reality , 3D Animatie , Interactief3D

Automotive Composites Detail Image

interesse gewekt

In een markt waar inkopers veel gewend zijn en te maken hebben met een veelvoud aan leveranciers is het noodzaak om op te vallen. Op zo’n manier dat interesse wordt gewekt in het productportfolio en de voordelen daarvan.

De uitdaging in een high demanding market!

TenCate - Client Logo

DUURZAME EN VEILIGE AUTOMOTIVE INDUSTRIE

C4Real heeft 3 tools ontwikkelt waarbij potentiële klanten kunnen ervaren hoe TenCate een bijdrage levert aan een duurzame en veilige automotive industrie.
De 3D animatie laat op een spectaculaire wijze een tipje van de sluier zien. 

De 3D product explorer geeft de sales en marketing afdeling de mogelijkheid om op mobile devices verschillende onderdelen en usp’s zichtbaar te maken.

De Virtual Reality beleving voor op je mobiel en kartonnen VR bril worden beleefd is de kers op de taart voor maximale impact bij inkopers van automerken.
Deze aanpak heeft geleid tot een grote deal voor de Alfa Romeo C8.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved