Dutch Innovator

Auto Van De Toekomst

Auto Van De Toekomst

Investeerders werven

Dutch Innovator heeft C4Real in de arm genomen om een nog niet geproduceerde elektrische auto visueel te maken, met als doel het werven van investeerders. Daarvoor hebben we uitgebreid overlegd met de klant om te bedenken wat de meest overtuigende manier is om dit project voor het voetlicht te brengen. Uiteindelijk hebben we samen gekozen voor een 3D-productanimatie waarmee de elektrische auto is gepresenteerd en die voorzien is van een unieke soundtrack. Deze aanpak heeft uiteindelijk bijgedragen aan het succesvol betrekken van investeerders bij het project.

Visual Product: Promofilm , Productvideo

Klant: Dutch Innovator

Technologieën: 3D Animatie , Sensor Technologie

Auto Van De Toekomst Detail Image

Bijna tastbaar

Hoe visualiseer je iets dat nog niet echt bestaat? Dat was de grote uitdaging van deze opdracht. Doordat er nog geen prototype was van de elektrische auto van Dutch Innovator, moesten we eigenlijk het eerste (bijna-)tastbare model maken. Bovendien wilden we ervoor zorgen dat de presentatie indruk maakte op potentiële investeerders. Om die reden hebben we een imponerende soundtrack bij de 3D-animatie gemaakt. Inclusief een eigen songtekst en eigen zanglijn. Het was voor het eerst dat we ook livezang hebben opgenomen voor een project. En het was absoluut de moeite waard.

Placeholder Image

Visualisatiekracht

We hebben door middel van bijzondere audio en visualisatiekracht een 3D-productanimatie ontwikkeld die Dutch Innovator in staat stelt om het bijzondere verhaal achter de elektrische auto zichtbaar te maken en kracht bij te zetten. De elektrische auto bestond alleen nog op papier. Door de 3D-animatie heeft C4Real bijgedragen aan het binnenhalen van investeerders, om dit project van start te kunnen laten gaan. De audio had daarbij zo veel impact dat potentiële investeerders er kippenvel van kregen. Het resultaat is bijna Amerikaans over-the-top. ‘Hoe mooi zou het zijn als …?’ Door de boodschap die in de zang zit, maakt het extra veel indruk. Daardoor is deze duurzame wereldprimeur in de automotive succesvol gelanceerd.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved