TenCate

Aerospace Composieten

Aerospace Composieten

Hogeren lead conversie op beurzen

De aerospace markt is een van de meest demanding markets heden ten dage. Om in dit concurrentielandschap een rol van betekenis te spelen moet je wat in je mars hebben.

Op het gebied van sales en marketing ondersteund C4Real TenCate Advanced Composites uit de Verenigde Staten met de ontwikkeling van 3D product animaties en 3D product explorers. Deze visuele tools geven TenCate de mogelijkheid om hun concurrerende vermogen uiterst effectief onder de aandacht te brengen van potentiele klanten.

Visual Product: Productfilm

Klant: TenCate

Technologie: 3D Animatie

Aerospace Composieten Detail Image

Waar ligt je waarde?

Composiete oplossingen in vliegtuigen, helicopters, space raketten en satellieten zijn niet goed zichtbaar en worden vaak erg technisch gecommuniceerd. De uitdaging ligt in het duidelijk weergeven waar deze oplossingen mogelijk zijn en wat hun waarde is ten opzichte van traditionele en concurrerende materialen.

TenCate - Client Logo

Informatie begrijpelijk maken

C4Real ontwikkelde voor deze projecten 3D product animaties, waarin zeer technische informatie teruggebracht wordt naar simpele beeldvorming die decision makers begrijpen.

Met deze visuele oplossingen heeft TenCate Advanced Composites de mogelijkheid om haar lead time van salestrajecten terug te brengen en commercieel succesvoller te zijn in
sales en marketing activiteiten als beurzen en grote aanbestedingen.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved