Vijf spectaculaire producties Uit 2018

15 February 2019

2018 was een jaar vol met gave, mooie, leuke en indrukwekkende producties. Van animaties tot films, van VR-projecten tot super grote 3D renders die je zelfs op een compleet flatgebouw kunt afdrukken. 

Om alles met je te delen wordt wat te veel, daarom hebben we een vijftal highlights voor je op een rij gezet in de video hieronder. Vergeet niet je geluid harder te zetten!

Babcock en Thales

We beginnen met de Arrowhead140 van Babcock.

“Dit was een ijzersterke teamprestatie. Het was een groot en complex project voor een groep van grote internationale opdrachtgevers. Dankzij de goede samenwerking hebben we dit project gerealiseerd in een zeer korte tijd met een verbazingwekkend resultaat volgens een uitermate tevreden klant.”

Rob, studio director bij C4Real

Fugro

Voor Fugro hebben we animatie in een vernieuwende complexe beeldstijl ontwikkeld.

“We hebben dit keer het visualiseren van het product wat meer losgelaten en meer vanuit een abstractere stijl gewerkt. Dat leidde tot een spectaculair en uniek resultaat waar zowel Fugro als wij erg tevreden over zijn”.

Chris, art director bij C4Real

Brink Climate Systems

Voor Brink CS hebben we gewerkt aan hun visuele content strategie waarbij we vijf instructiefilms en vier animaties met hen hebben ontwikkeld.

“Dit is een project waar heel de studio aan heeft gewerkt. Iedereen heeft er wat aan bijgedragen. Van strategie tot concept en van 2D motion design tot 3D. Erg tof.”

Stefan, 3D designer bij C4Real

Pentair

Voor Pentair hebben we meerdere visuele campagnes gemaakt die over de hele wereld op verschillende beurzen zijn ingezet.

“We hebben voor de beurzen van Pentair alle visuele content gemaakt. Daarbij moet je denken aan een interactieve presentatie, de prints op de stand, 3D animaties en een corporate film op een inmens groot scherm. Persoonlijk vind ik de interactieve presentatie op een groot touchscreen erg tof. Door zijn eenvoud werkt het heel goed en is het mooi vloeiend, duidelijk en uitnodigend geworden om te gebruiken”.

Stefan, 3D designer bij C4Real

Coulisse

Voor Coulisse hebben we verschillende productanimaties gemaakt om hun nieuwe productlijnen in de markt te introduceren via allerlei kanalen. 

“Een mooi project met een erg strak design en een hoge kwaliteit voor alle animaties. De klant was hier dan ook super tevreden mee.”

Mike, motion designer bij C4Real

“Deze animaties zijn allemaal in één stijl gemaakt. Hierdoor creëer je een hoge mate van herken-baarheid, maar kan er ook gewerkt worden binnen een scherp budget. Dat kwam hier heel mooi samen.”

Rob, studio director bij C4Real

Benieuwd hoe jij succesvoller kunt zijn met visuele content in 2019? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 773 0 733 of stuur een e-mail naar info@c4real.nl.


wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved