Fijne kerstdagen en een geanimeerd 2020!

17 April 2021

De laatste mail is verzonden, de computer gaat uit en we vertrekken huiswaarts. Het is tijd om kerst te vieren met familie en vrienden. Maar wat er gebeurt er in de studio van C4Real als de lampen uit gaan …


Bedankt voor het vertrouwen en de belangstelling die we ook dit jaar weer van je hebben mogen ontvangen. Vol passie hebben we aan vele gave projecten mogen werken, waarvan er een aantal in het bericht hieronder (de top 5) naar voren komen. Vol enthousiasme gaan we ook volgend jaar weer graag aan de slag om jou te ondersteunen met visuele content ontwikkeling en visuele marketing strategie. Houd onze social media kanalen in de gaten, want er staan al weer een aantal mooie projecten op de planning.


Openingstijden tijdens de feestdagen

Om te genieten van de feestdagen en wat rust is de studio gesloten van 23 december tot 2 januari. 


We wensen je fijne kerstdagen en een geanimeerd 2020! En we hopen je snel weer te spreken.


Een vriendelijke kerstgroet,

Het C4Realteam


wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved