Een terugblik op 2018

15 February 2019

2019 is alweer in volle gang. Wat ging 2018 snel voorbij. En wat was het een mooi jaar met vele mooie visuele projecten voor C4Real. We nemen je graag even mee naar wat er het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden. 

2018

2018 was voor ons het jaar waarin veel van onze animaties, films en apps te zien waren op grote beurzen als de ISH in Frankfurt, Eurosatory in Parijs en Anuga in Keulen. Iets waar we erg trots op zijn. Zeker ook omdat we lovende reacties krijgen van onze klanten. Lees hier bijvoorbeeld hoe Brink Climate Systems dit heeft ervaren.

Het was ook een jaar waarin we actief waren in de ontwikkeling van ons vakgebied. En dan hebben we het niet alleen over interne ontwikkeling (we zijn namelijk altijd bezig met kennisvergroting), maar ook het vormen van het vakgebied in het algemeen. Zo hebben we verschillende masterclasses gegeven bij de Saxion Hogescholen en hebben er verschillende mooie samenwerkingsprojecten plaats gevonden bij BuRoCee.

Erg dankbaar zijn we ook voor de mooie samenwerkingen die we hebben gehad met onze klanten als Thales, TenCate en Achmea. Zij zorgen ervoor dat wij onze passie kunnen inzetten om samen tot goede en mooie visuele content te komen.

Samenwerking Museumfabriek

2018 is ook de aftrap geweest voor een mooie samenwerking met de Museumfabriek. Samen willen we de beleving van musea verhogen door er een digitale dimensie aan toe te voegen. Hierdoor ontstaan straks onvergetelijke exposities met de integratie van animaties, VR en AR.

Visueel jaaroverzicht

Wil je wat feitjes zien over het afgelopen jaar? Bekijk dan hieronder het visueel jaaroverzicht van 2018 die we voor je hebben gemaakt.


Benieuwd hoe we jouw visuele contentbehoefte in 2019 kunnen vervullen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 773 0 733 of stuur een e-mail naar info@c4real.nl.


wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2021 | C4Real | All Rights Reserved