Brink climate systems spectaculair aanwezig op ISH 2017

17 April 2021

Brink Climate Systems spectaculair aanwezig op ISH 2017

Partnerschap met C4Real leidt tot visualisaties met grote impact

De ISH in Frankfurt is de grootste internationale vakbeurs in Europa, waar Brink Climate Systems, producent van ventilatieoplossingen, zich als internationaal georiënteerd bedrijf al jaren profileert op de markt. Net als hun steeds groter wordende merkbekendheid, wordt ook de beursstand van Brink elk jaar groter. Dit jaar pakte het bedrijf extra groot uit en riep daarbij de hulp in van C4Real als specialist in visualisaties.

Innovatieve oplossingen visualiseren

Op de ISH 2017 wilde Brink verder bouwen aan de merkbekendheid en tegelijkertijd het bedrijf nog beter neerzetten als een leverancier van innovatieve ventilatieoplossingen. Adriaan Cramer, Hoofd Productmanagement & Marketing: “Tijdens deze beurs legden we de focus op de totale oplossingen en niet op de losse producten of componenten die we kunnen leveren. Het was voor ons belangrijk om daarvoor ondersteunende visualisaties beschikbaar te hebben, waarmee we lieten zien hoe innovatief onze oplossingen zijn.”

Op dat moment werd de hulp ingeschakeld van C4Real, waar Brink bij eerdere beursvisualisaties goed mee had samengewerkt. Doordat beide partijen het eerste gesprek zonder concrete richting ingingen, kon het qua eindresultaat nog alle kanten op. Het begon met een idee voor een soort Corporate film over Brink in het algemeen, maar al gauw werd dat toegespitst op een visueel concept dat beursbezoekers naar de stand van Brink moest trekken.