Contact aanvragen

High Tech Industry

Visueel succesvol in de High Tech Industry

Wij helpen bedrijven zoals Thales, Pentair en TenCate, die high tech oplossingen of technologieën bedenken en maken, communicatief succesvoller te zijn. Dat doen we ook voor high tech bedrijven uit de automotive, e-mobility, machinebouw, aerospace, marine, science en defensie.

Door onze ruime ervaring weten wij dat deze industrieën snel bewegen, zij moeten continue adaptief inspelen op nieuwe situaties. De innovaties die op de markt gezet worden zijn vaak onderdeel van een groter product, maar verdienen wel een goede uitleg en zichtbaarheid.

High Tech

Deel je verhaal, we helpen graag

Pentair marketing

Pentair World: Een succesvol marketing concept

Integrale beeldcommunicatie

Pentair World is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Pentair en C4Real. Het is een all-round marketing strategie die tot leven komt met behulp van films, animaties, stills en product explorers.

Naar de Case
C4Real

Stakeholder commitment voor Fraunhofer

Baanbrekende visie in beeld

Voor het Fraunhofer Project Center bij Universiteit Twente produceerden we een film over hun Advanced Manufacturing Program (AMP). De film vertelde de essentie van hun visionaire aanpak met een sterke storytelling en heldere visualisaties.

Bekijk de case

Samen succesvol met Fraunhofer

Biba Visnjicki Managing Director, Fraunhofer Project Center

"De waarde van de storyline en visuele content die C4Real heeft ontwikkeld voor ons is niet in geld uit te drukken. Zo belangrijk is hun werk voor ons.”

Bekijk de case
C4Real

Miljoenenorder dankzij visuele pitch voor Thales en Babcock

Thales Babcock was op zoek naar een samenwerking om hun pitch naar een hoger niveau te brengen. Samen creëerden we een hoogstaande animatie, die Thales in staat stelde een grote order voor de Britse Royal Navy binnen te slepen.

Bekijk de case

Heb je een vraag of uitdaging?

Deel je verhaal

Liever bellen? Dat kan op +31 (0)85 773 0 733