Contact aanvragen

Consumer Products

Visueel succesvol in Consumer Products

Het is een kunst om consumenten goed te bereiken, informeren en uiteindelijk ook te verleiden zodat zij jouw product aanschaffen. Wij helpen bedrijven om producten en diensten aantrekkelijk visueel te verpakken.

Daarbij werken we altijd vanuit de bestaande merkstrategie en campagnes. Samen creëren we visuele middelen die ervoor zorgen dat je een positionering hebt waar consumenten zich tot aangetrokken voelen.

Deel je verhaal, wij helpen graag

C4Real

Retail innovatie voor Asics

Holografische visuals brengen producten tot leven

Voor Asics ontwikkelden we een onderscheidende visuele oplossing om nieuwe producten te promoten. Voor de hypebox in de winkel creeerden we een hologram-visualisatie die er spectaculair uitziet. We laten de schoen van Asics in al zijn glorie de held zijn van de winkel door de visuele interactie aan te gaan met de winkelbezoeker op het transparante scherm.

Bekijk de case
C4Real

Activatie campagne voor Hartman

Design je eigen stoel met een product configurator

Voor de introductie van de nieuwe kuipstoel Sophie vroeg Hartman ons om op een unieke manier aandacht te krijgen van de doelgroep. De Sophie is een volledig aanpasbare stoel qua kleuren, poten en patronen. Daarom ontwikkelden we een 3D product configurator waar we vervolgens een wedstrijd bij bedachten. Met behulp van de online configurator konden geïnteresseerden hun eigen stoelontwerp maken en inzenden. Het mooiste design wordt geproduceerd voor de winnaar. 

Bekijk de Case

Samen succesvol met Achmea

Bekijk de testimonial
Hendrie ter Harmsel Agile Product Manager, Achmea

“We hebben precies het gewenste resultaat behaald. Wij hebben niet de kennis van VR en die heeft C4Real duidelijk wel. Ik ben heel blij dat zij ons gedachtegoed hebben kunnen vertalen naar een werkende applicatie."

Bekijk de case
C4Real

Onvergetelijke introductie voor Coulisse

Visuele content strategie voor de nieuwe productlijn

Voor de introductie van een nieuwe reeks roller blind producten vroeg Coulisse ons een state-of-the-art visueel plan te ontwikkelen, waarmee resellers op een onvergetelijke wijze kennis kunnen maken met deze nieuwe productlijn. Met een 3D video, 3D experience en 3D website lieten we de techniek van het product zien en vertaalden we dit ook direct naar de voordelen.

Bekijk de case

Heb je een vraag of uitdaging?

Deel je verhaal

Liever bellen? Dat kan op +31 (0)85 773 0 733