Xennia

Drop On Demand Technologie

Drop On Demand Technologie

De toekomst van industrieel digitaal printen

Digital Drop On Demand printing voor de textiel industrie was tot voor kort niet mogelijk. Printen van textiel gaat volgens een ingewikkeld principe dat veel tijd, grondstoffen en geld kost.

Xennia uit de United Kingdom heeft C4Real gevraagd een 3D product animatie te ontwikkelen die laat zien wat de mogelijkheden zijn met deze revolutionaire printer.

Visual Product: Productfilm

Klant: Xennia

Technologie: 3D Animatie

DropOnDemandTechnologie Detail Image

Terug tot de essentie

Drop on demand technologie is complex en ingewikkeld. De decision makers die de printer uiteindelijk aan moeten schaffen zijn dat vaak niet. Om deze doelgroep op een dusdanige wijze aan te spreken heeft Xennia C4Real gevraagd een concept te schrijven waarin deze technologie terug wordt gebracht tot de essentie.

Xennia - Client Logo

Zichtbaar maken

Om de digital Drop On Demand technologie en de mogelijkheden er van zichtbaar te maken heeft C4Real een 3D productanimatie ontwikkelt waarin de voordelen duidelijk worden gemaakt.

Hiermee kan het salestraject al starten vóór de daadwerkelijke productie van deze printer. Het geeft potentiële afnemers een beeld van de diverse mogelijkheden die deze printer biedt, voor nu en voor de toekomst. Een animatie die door de marketing-, communicatie- en salesafdeling veelvuldig en met succes ingezet wordt.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2019 | C4Real | All Rights Reserved