3d Animation Logo Icon

Voordelen

  • Laat uw klanten uw product ervaren zonder dat het product fysiek aanwezig is.
  • De best mogelijke visuele beleving beschikbaar op dit moment.
  • Een unieke en blijvende eerste indruk van uw product.

Insider tip

Ga voor maximale impact en laat u film zien in Virtual Reality. Ga voor een VR 360 Film voor een complete belevenis. 

Laat een VR film maken 

en maak van uw product een belevenis 

Wat is Virtual Reality?

VR staat voor virtual reality of schijnwereld. Een wereld die 360 graden virtueel door de computer is gemaakt. Met een VR-bril stapt de gebruiker in deze virtuele wereld. Doordat deze wereld met de computer is geprogrammeerd en ontworpen zijn de mogelijkheden eindeloos.


Next level productpresentaties met virtual reality

Een mooie presentatiefilm is natuurlijk geweldig, het blijft echter dan alleen bij een film. Door de toevoeging van virtual reality wordt de film een ware belevenis. Nieuw hierin zijn de vr 360 films. Kent u het voorbeeld met de achtbaan? In die VR film lijkt het alsof u echt in een achtbaan zit doordat al het gevoel van oriëntatie weg is. Door de VR-bril zit u helemaal in de virtuele wereld waarbij de gebruiker 360 graden om zich heen kan kijken. 

wij ontmoeten u graag

C4Real kan voor u een vr film maken die helemaal past bij uw visie. Hoe wij dat doen? Dat vertellen wij u graag in een geheel vrijblijvend gesprek. Neem daarom contact met ons op.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2018 | C4Real | All Rights Reserved