Kennispark Twente

Smart Industry

Smart Industry

Smart Industry verduidelijken en laden

Kennispark Twente in Enschede is de meest complete en ondernemende hightech innovatiecampus van Nederland. Universiteit Twente, 430 innovatieve bedrijven, baanbrekend onderzoek en bijzonder veel faciliteiten in één gebied maken het tot een succes. De rol van Kennispark Twente en Novel-T is het continu blijven uitdagen van alle stakeholders om steeds weer verder te innoveren en voorop te blijven lopen. Het concept Smart Industry is daar een goed voorbeeld van. Inmiddels is deze term wel bekend bij de meeste stakeholders, maar hij moest wel eerst uitgelegd en geladen worden. Daarvoor schakelde Kennispark Twente C4Real in.

Visual Product: Visiefilm

Technologie: Film

SmartIndustry Detail Image

Uitleggen op een prikkelende manier

De eigenlijke vraag was om een awareness film te maken voor technologiebedrijven, met name in Oost-Nederland. Al brainstormend over de invulling daarvan kwam al snel naar voren dat het heel basic moest zijn. Dat betekent beginnen met uitleg over wat Smart Industry is en welke onderdelen daarbij horen. Vervolgens passen daar enkele voorbeelden het beste bij, want dat is het bewijs voor Smart Industry. En natuurlijk de plannen voor de toekomst. Dit is op een prikkelende manier uitgewerkt in een film waarin 2D- en 3D-animaties zijn verwerkt.

KennisparkTwente - Client Logo

Inspirerende voorloper

In de animatiefilm die C4Real maakte voor Kennispark Twente wordt duidelijk gevisualiseerd en uitgelegd wat Smart Industry nu precies betekent. Hoe het in de praktijk al werkt voor de voorlopers in verschillende branches en wat de elementen zijn die Smart Industry vormgeven. Daardoor wordt de kijker geïnspireerd om zelf ook onderdeel te worden van het toekomstgerichte concept. En dat is precies de bedoeling: technologiebedrijven moeten voor zichzelf een rol zien weggelegd in Smart Industry. Dat is gelukt. De bewustwording rondom het concept is sterk gegroeid, Smart Industry maakt inmiddels deel uit van de managementvisie van de meeste hightech bedrijven in Oost Nederland. Zo blijft Kennispark Twente een voorloper in Europa en de wereld.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2019 | C4Real | All Rights Reserved