Thales

Ingenieuse Radartechnologie

Ingenieuse Radartechnologie

Succes met ingenieuse radartechnologie

Radartechnologie is letterlijk iets dat vaak onder de radar blijft. Niet alleen omdat het lastige materie is, maar ook omdat het gevoelige informatie bevat. C4Real heeft de vertaalslag gemaakt van een grote hoeveelheid technische gegevens naar een duidelijke 3D productanimatie.

Zo wordt in korte tijd duidelijk wat de voordelen zijn van de nieuwste radartechnologie voor het productportfolio van Thales.

Visual Product: Productfilm

Klant: Thales

Technologie: 3D Animatie

IngenieuseRadartechnologie Detail Image

Radartechnologie

De uitdaging voor C4Real lag in het leren begrijpen van de radartechnologie en deze zodanig om te zetten dat hij niet te eenvoudig wordt neergezet, maar precies aansluit bij het kennisniveau van wereldwijde marine-inkopers.

Thales - Client Logo

Toegevoegde waarde

Met de 3D productanimatie laten wij zien hoe de AESA multibeamtechnologie werkt en in welke situaties deze een oplossing biedt.
Dit geeft de salesforce van Thales de mogelijkheid om onder andere op beurzen en bedrijfsbezoeken binnen korte tijd duidelijk te maken waarom deze technologie waarde toevoegt voor radarsystemen.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2019 | C4Real | All Rights Reserved