Dura Vermeer

Corporate Visie

Corporate Visie

In beeld brengen

Dura Vermeer Groep verbindt al ruim 65 jaar haar naam aan één van de meest prestigieuze paardensportevenementen in Nederland: het CHIO in Rotterdam.

Tijdens het evenement organiseert het bedrijf jaarlijks een grote landelijke relatiebijeenkomst. Dura Vermeer schakelde C4Real in om haar vindingrijkheid impactvol in beeld weer te geven.

Visual Product: Bedrijfsfilm

Klant: Dura Vermeer

Technologie: Film

CorporateVisie Detail Image

Visie verbinden

Er zijn tal van geboekte successen en nieuwe innovaties waar Dura Vermeer met trots haar naam mag onderschrijven. De uitdaging in dit project lag in het verbinden van de visie van huidige en potentiele klanten met die van Dura Vermeer. Resulterend in de opbouw van een solide en langdurige samenwerking met deze organisaties.

DuraVermeer - Client Logo

Dynamische wereld

We nemen de kijker mee in de dynamische wereld van Dura Vermeer. In een combinatie van film- en audiotechnieken worden de aanwezigen tijdens de CHIO te Rotterdam verbaast, getriggert en draagt deze succesvolle film bij aan het imago van Dura Vermeer.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2019 | C4Real | All Rights Reserved